Neem vrijblijvend contact op:

+31 (0)6 - 15 18 37 57

Van Der Putten Dakwerk

Van Der Putten Dakwerk is opgericht door Nick van der Putten. Nick begon ruim 17 jaar geleden als leerling dakdekker en had als doel net zoveel vakkennis op te doen als zijn vader, die eveneens in het dakdekkersvak werkzaam is. De passie voor het vak en de gedrevenheid om meer te bereiken in het dakdekkersleven leidde in 2019 tot de start van Van Der Putten Dakwerk.

Bij Van Der Putten Dakwerk staat de klant voorop! Wij zijn o.a. gespecialiseerd in dak onderhoud, dakrenovatie, dakbedekking en dak reparatie.

Voor welke dakwerken u ons ook inschakelt, wij werken met een team van vakkundige professionals die uw dak te allen tijde kwalitatief verzorgen of repareren. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

Verbouwplannen? Of wilt u eens samen kijken naar uw ideeën?

Bij Van Der Putten Dakwerk nemen we graag de tijd om samen uw ideeën door te spreken. Tevens kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u precies zicht heeft op de kosten. Neem contact met ons op en we plannen snel een afspraak met u in.

De cijfers spreken
voor zich

0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0 +
Afgeronde projecten

Kwaliteit

Wij werken alleen met gecertificeerde producten.

Diensverlening

We streven ernaar onze klanten een verassend goede dienstverlening te bieden door middel van een hoog service niveau.

Communicatie

We garanderen (klant-) tevredenheid door heldere communicatie en informatievoorziening.

Innovatie

Wij zijn voortdurend bezig met innovatie producten en technieken voor efficiënte dakoplossingen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Van Der Putten Dakwerk is gevestigd in Venray. We voeren dakwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven binnen een straal van circa 120 kilometer rondom Venray.